Despre noi

     Stii sentimentul acela când intri într-un magazin plin cu haine și parca nu îți place nimic? Te simți copleșit de atâtea produse și parca nu ți se potrivește nimic. Din fericire suntem atât de diferiți, încât stilul propriu este cel care ne defineste.

     Am deschis magazinul 25concept în anul 2014, tocmai din dorința de a propune un concept nou pe piața și anume, modul cum alegem sa combinam articolele vestimentare intre ele, astfel încât el sa defineasca stilul clientului nostru și sa ii venim în ajutor cu propunerile și ideile noastre. Încă de atunci ne dorim ca acestea sa defineasca personalitatea clietului, dar și starea lui de spirit.

     Prin selecția de piese și combinarea acestora, propunem clientilor outfituri care sa ii defineasca și care sa le reprezinte personalitatea. Cu toții avem în dressing articole pe care nu le purtam tocmai din simplu motiv ca nu am găsit piesa potrivita cu care sa le combinam.

     Magazinul 25concept propune mixuri de produse moderne, dar și clasice, urmând direcția ultimelor tendinte. Poți găsi concepte de tinute care doar sa te inspire sau care sa defineasca stilul tău personal.

 

# Style is how you wear it 

 

 

                                             .