Intrebari frecvente

Avantajele crearii unui cont

Crearea unui cont pe www.25concept.ro este simplu, usor si permite o serie de avantaje pentru client!

Salvarea datelor in Contul Clientului vor face cumparaturile viitoare mai rapide si eficiente, clientul nu va fi nevoit sa completeze datele de livrare si facturare pentru fiecare comanda. In plus, acesta va putea avea o evidenta exacta a comenzilor facute, toate produsele cumparate se vor regasi intr-un istoric.

Returul este mult mai simplu! Ne anunti intentia ta de a returna un produs prin simpla apasare a butonului Returneaza din Istoricul comenzilor tale.

Te poti abona si dezabona rapid de la newsletter ori de cate ori doresti, primind astfel informatii despre produse, promotii sau campanii speciale!


 

Cum cumpar?

Procesarea comenzilor pe acest website se va face doar pentru clientii de pe teritoriul Romaniei. Pot plasa comenzi pe www.25concept.ro doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse.

Produsele dorite vor fi selectatate in urma vizualizarii acestora, alegerii marimii si culorii dorite, adaugarii acestora in cosul de cumparaturi si finalizarii comenzii. Vei fi redirectionat catre formularul de completare a datelor, alegerii metodei de plata si bifarea acordului privind Termeni si Conditii.

Toate produsele afisate pe site-ul www.25concept.ro pot face obiectul unei comenzi, insa numai in limita stocului disponibil. Este posibil ca unele culori sa prezinte diferente de nuanta intre produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferente pot aparea ca urmare a prelucrarii imaginilor.

 

Cum platesc?

PLATA ONLINE

Puteti opta pentru plata comenzii dumneavoastra online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesorului de plati online Netopia MobilePay.

PLATA RAMBURS

In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrare. Veti plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanta.

 

Cand se livreaza produsele? Si cat costa transportul?

Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier oriunde in tara. Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare.

Tariful per colet este 15 lei, pentru livrari pe tot teritoriul Romaniei.

Toate comenzile cu valoare mai mare de 200 RON, beneficiaza de Transport Gratuit.

Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. 25concept nu se face responsabila pentru intarzierile neprevazute. Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Pentru livrarea in localitati care nu fac parte din reteaua nationala Fan Courier, la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometri suplimentari parcursi. (0.8RON + TVA). Daca doreste sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, cumparatorul trebuie sa mentioneze acest lucru in comanda.

In contul persoanelor catre care livrarea unui colet nu a putut fi finalizata cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plata ramburs.

 

Cum returnez?

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

 

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate etichetele si accesoriile primite la cumparare, și sa nu prezinte urme de purtate, deteriorare sau spalare. Dacă produsele returnate nu îndeplinesc conditiile de mai sus, returul va fi refuzat.

 

Cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de catre client. 
Dacă optezi pentru schimbul cu un alt produs, transportul noului produs către tine, este GRATUIT!

 

Doresti sa returnezi un produs? Simplu! Iata ce trebuie sa faci:

- informeaza-ne cu privire la intentia ta de a returna un produs (vezi metode mai jos)

- ambaleaza corespunzător produsele returnate, introducand în colet Formularul de Retur completat și o copie a Facturii

- trimite coletul (recomandam prin FanCourier) la adresa:  S.C. 25concept S.R.L., Bdul Matei Basarab nr.53, Complex Cormercial Ialomita, Etaj 1, magazin 25concept, 
Loc. Slobozia / Jud. Ialomita; tel: 0777 035 638

 

 

Ne poți informa cu privire la intenția de a returna un produs astfel:

- completeaza formularului de retur din sectiunea Returnari

- sau acceseaza butonului Returneaza din sectiunea "Istoricul comenzilor mele" din Contul clientului

- sau trimite un email la adresa shop@25concept.ro

 

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur. Schimbul cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului.

Atentie! Nu primim retururi cu ramburs sau prin Poșta Romana!

Te rugam sa păstrezi nota AWB pana la finalizarea returului.