Plata, Livrare & Transport

Modalitati de plata

PLATA ONLINE

Puteti opta pentru plata comenzii dumneavoastra online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesatorului de plati online Netopia MobilPay.

PLATA RAMBURS

In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrare. Veti plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanta.
 

Livrare & Transport

Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier oriunde in tara. Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare.

* Tariful 15 lei / colet, pentru livrari pe tot teritoriul Romaniei

* Toate comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, beneficiaza de Transport Gratuit

Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. 25concept nu se face responsabila pentru intarzierile neprevazute. Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Pentru livrarea in localitati care nu fac parte din reteaua nationala Fan Courier, la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometri suplimentari parcursi. (0.8RON + TVA). Daca doreste sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, cumparatorul trebuie sa mentioneze acest lucru in comanda.

In contul persoanelor catre care livrarea unui colet nu a putut fi finalizata cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plata ramburs.